Brook Preloader

Жінкам про головне

Жінкам про головне
Останнім часом я часто питаю жінок, чому ми все меньше починаємо себе оберігати. Оберігати себе від перевтоми, психологічного і фізичного перевантаження? Саме від нашого самопочуття залежить щастя і здоров'я наших сімей.

Уявіть, чи зможе стомлена і знервована мати наділити дітей любовю і турботою, необхідною для їхнього повноцінного розвитку. Чи зможе спрацьована бабуся радісно проводити час з онуками, а не в чергах поліклініки.

Можливо це специфіка моєї роботи , і я зазвичай зустрічаюсь з хворими, виснаженими жінками, яким необхідне тривале лікування, щоб покращити якість свого життя. Але чому так рідко приходять жінки для профілактичного масажу, щоб попередити захворювання опорно-рухового апарату? Для реаксуючого масажу, щоб зняти напруження і стрес, які зсередини руйнують наше здоровя?

Мені здається, в нас сидять ще стереотипи, які я спробую, хоч трохи розвіяти. По перше - масаж це не розкіш, він попереджає виникнення величезної кількості хвороб! Хворіти і лікуватись - це справжня розкіш.

По друге - я почула такі слова : " В мене болить поперек, але на даний час я не можу ходити на масаж, бо вагітна..." Так саме в даний період масаж необхідний! Вагітність, пологи, післяпологовий період вимагають від жінки надзвичайних фізичних і духовних сил, відновити які допомогає масаж.

Це підштовхнуло мене на базі нашого салону розробити програму для жінок:

  • оздоровлення і підготовка тіла жінки до вагітності;
  • масаж для вагітних;
  • масаж в післяпологовий період.
Жінка -це чудове ніжне створіння! Вона дарує нове життя цьому світу! Хто ж за нас потурбується, як не ми самі!

Онлайн запис